Απώλεια βάρους με Tony Gazelle Elliptical – Πιθανό αν δεν κάνετε αυτό το 1 λάθος

[ad_1]

Μάλλον το έχετε δει στην τηλεόραση πολλές φορές… Ο Tony Little και η Elliptical μηχανή του που ονομάζεται Gazelle. Είναι λοιπόν δυνατή η απώλεια βάρους με αυτό το πράγμα; Ναι, αλλά…

Αρχικά, επιτρέψτε μου να πω ότι αγαπώ τις ελλειπτικές μηχανές. Νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερα από τους διαδρόμους επειδή είναι τόσο εύκολοι στις αρθρώσεις και τους συνδέσμους. Η χρήση ενός ελλειπτικού μηχανήματος σάς επιτρέπει να έχετε μια εξαιρετική προπόνηση χαμηλού αντίκτυπου.

Δεύτερον, το Gazelle θα ήταν μια τέλεια προσθήκη σε όποιον γυμνάζεται στο σπίτι.

Τώρα, το πρόβλημα με τα περισσότερα μηχανήματα καρδιαγγειακής άσκησης όπως αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο χρήσης τους, όχι με τα μηχανήματα. Περίπου το 98% των ανθρώπων κάνει και αυτό το λάθος.

Οπότε, τι είναι?

Με απλά λόγια, οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν καρδιο «σταθερής κατάστασης». Αυτό σημαίνει ότι κάνουν μεγάλες, αργές έως μέτριες συνεδρίες με ρυθμό άνω των 30 λεπτών στη σειρά.

Λοιπόν, αυτός δεν είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να κάψετε λίπος.

Ένας καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε το Gazelle για απώλεια βάρους είναι να κάνετε HIIT… το οποίο είναι σύντομο για διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα για το πώς μπορείτε να το κάνετε.

Χρησιμοποιώντας το Gazelle… ανεβείτε και ξεκινήστε με αργό έως μέτριο ρυθμό για 15-20 δευτερόλεπτα. Αρκετά εύκολο. Εντάξει, τώρα αφού τελειώσεις με αυτό, πήγαινε όλο έξω… πολύ έντονο… όσο πιο γρήγορα μπορείς. Κάντε αυτό για μόλις 10 δευτερόλεπτα.

Εξαιρετική! Αυτό που μόλις συνέβη ήταν ότι έκανες το πρώτο σου διάλειμμα. Τώρα συνεχίστε να επαναλαμβάνετε αυτόν τον κύκλο για 6-10 λεπτά. Στη συνέχεια, κατεβείτε από το μηχάνημα και ξεκουραστείτε… και πιείτε ένα νερό.

Αυτό που είναι εκπληκτικό με το HIIT είναι ότι είναι γρήγορο και καίει περισσότερο λίπος από το απλό παλιό τζόκινγκ. Ο λόγος για τον οποίο καίει περισσότερες θερμίδες και λίπος είναι λόγω αυτού που ονομάζεται «μετακαύση». Αυτό σημαίνει ότι το σώμα σας (αφού γίνει με μια συνεδρία HIIT) βρίσκεται σε κατάσταση υπερ απώλειας λίπους.

Είναι σε υψηλό επίπεδο καύσης λίπους. Αλλά το μεγάλο μέρος είναι ότι παραμένει σε αυτή τη λειτουργία καύσης λίπους για περίπου 18 ώρες μετά από μια συνεδρία HIIT. Αυτό ισοδυναμεί με τεράστια ποσά απώλειας λίπους σε σύγκριση με το τζόκινγκ ή το περπάτημα… γιατί μόλις τελειώσετε το τζόκινγκ, έχετε τελειώσει και με το λίπος. Χωρίς μετάκαυμα.

Οπότε… η απώλεια βάρους με το ελλειπτικό Tony Gazelle είναι σίγουρα εφικτή αν δεν κάνετε αυτό το 1 λάθος. Δοκιμάστε το λοιπόν. Είναι ένα υπέροχο κομμάτι του εξοπλισμού.

About admin

Check Also

Πώς να βγείτε από το χρέος χωρίς να χάσετε χρόνο και χρήματα

[ad_1] Δεν χρειάζεται να σας πω ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Ο σύνθετος τόκος είναι …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir