Βασικά στοιχεία για το δέσιμο της κατσίκας

[ad_1]

Το δέσιμο κατσίκας είναι ένα χρονομετρημένο γεγονός όπου η αγωνιζόμενη τρέχει το άλογό της σε μια πονταρισμένη κατσίκα στην άλλη άκρη της αρένας. Μετά την αποβίβαση σε τρέξιμο, η κατσίκα αναποδογυρίζεται και τα τρία από τα τέσσερα πόδια της δένονται μεταξύ τους. Ο χρόνος τελειώνει αφού ο διαγωνιζόμενος πετάξει τα χέρια του στον αέρα. Όπως και στο σχοινάκι του μοσχαριού, η κατσίκα πρέπει να μείνει δεμένη για 6 δευτερόλεπτα. Εάν η κατσίκα σηκωθεί σε αυτό το διάστημα, ο διαγωνιζόμενος αποκλείεται. Το άτομο με τον ταχύτερο χρόνο κερδίζει το γεγονός.

Η γραβάτα στο δέσιμο κατσίκας θέλει πολύ εξάσκηση. Οι γρήγοροι δεσμοί απαιτούν ομαλές, ρευστές κινήσεις. Είναι καλύτερο να κρατάτε το κεφάλι σας χαμηλά καθώς δένετε για να εστιάσετε στο τύλιγμα των οστών του ποδιού. Πολλοί νέοι ανταγωνιστές που δένουν κατσίκες αναπτύσσουν συχνά την κακή συνήθεια να κινούν ολόκληρο το σώμα τους καθώς δένουν. Αυτό απαιτεί περισσότερο χρόνο από ό,τι φαντάζεστε. Εστιάστε τις κινήσεις του σώματός σας μόνο στα χέρια και τα χέρια σας. Όσο λιγότερο κινείστε οι υπόλοιποι, τόσο πιο γρήγορα θα δέσετε. Φροντίστε να δέσετε τον κόμπο γύρω από το κάτω μέρος των ποδιών σας. Οι κόμποι που δένονται ψηλότερα μπορούν να χαλαρώσουν καθώς η κατσίκα τεντώνεται.

Τα εργαλεία για το δέσιμο της κατσίκας είναι μάλλον απλά. το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ζεμένο άλογο και μια χορδή κατσίκας. Έχουμε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξετε για να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που σας αρέσει. Μπορείτε επίσης να σκεφτείτε να αγοράσετε ένα ομοίωμα που δένει κατσίκα. Θα μπορούσε επίσης να κατασκευαστεί από μισό ελαστικό αυτοκινήτου με τέσσερα κομμάτια ξύλου γαντζωμένα σε αυτό.

About admin

Check Also

Συγκλονιστικό αλλά αληθινό! "Goat Scrotum Ale" Είναι η πιο δημοφιλής σπιτική μπύρα στον κόσμο

[ad_1] Εάν η αγαπημένη σας μπύρα προέρχεται από ένα κατάστημα μπύρας, μπορεί να μην έχετε …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir