Δοσολογία ζιζανίων Horny Goat

[ad_1]

Η σεξουαλική ικανοποίηση είναι σίγουρα ένας παράγοντας που επηρεάζει την ψυχική και σωματική ευεξία. Η κούραση και το άγχος είναι γνωστός δολοφόνος του πάθους και το Horny Goat Weed βοηθά στην καταπολέμησή του.

Το Epimedium αυξάνει τα επίπεδα επινεφρίνης, νορεπινεφρίνης, σεροτονίνης και ντοπαμίνης. Αυτά είναι ενισχυτικά της διάθεσης. Αυξάνοντας τα επίπεδά τους το κεράτινο κατσικίσιο ζιζάνιο ή το epimedium – που είναι το λατινικό του όνομα – ενισχύει τη διάθεση, αυξάνοντας έτσι την όρεξή μας για σεξ. Αυξάνει επίσης τα επίπεδα τεστοστερόνης με αποτέλεσμα καλύτερες αφυπνίσεις. Το επιμέδιο αναστέλλει την ακετυλοχολινεστεράση. Είναι ένα ένζυμο που σταματά τις νευροδιαβιβάσεις που είναι απαραίτητες για καλύτερες νευρομυϊκές αποκρίσεις. Αναστέλλοντας το ένζυμο επιταχύνει τη ροή αυτών των νευροδιαβιβαστών.

Η δοσολογία ζιζανίων Horny κατσίκας χρησιμοποιείται για πάνω από 2000 χρόνια στην κινεζική ιατρική ως αποτελεσματικό φυσικό αφροδισιακό. Μέχρι σήμερα δεν είναι γνωστές παρενέργειες του γάμου. Οι Κινέζοι αναφέρονται στο epimedium ως “yin yang huo”, το οποίο έχει μεταφραστεί χαλαρά από ορισμένους ως “καθαρό φυτό κατσίκας”. Το κεράτινο ζιζάνιο κατσίκας καλλιεργείται ως καλλωπιστικό βότανο στην Ασία και την περιοχή της Μεσογείου. Διαφορετικά είδη του βοτάνου χρησιμοποιούνται για σεξουαλική διέγερση. Αυτά περιλαμβάνουν τα Epimedium sagittatum, Epimedium brevicornum, Epimedium wushanense, Epimedium koreanum και Epimedium pubescens. Μελέτες σε ζώα έχουν δείξει ότι το epimedium λειτουργεί αυξάνοντας τα επίπεδα επινεφρίνης, νορεπινεφρίνης, σεροτονίνης και ντοπαμίνης όταν είναι χαμηλά, αλλά μειώνοντας τα επίπεδα κορτιζόλης όταν είναι αυξημένα. Με αυτόν τον τρόπο μειώνεται και το άγχος. Το άγχος είναι ένας από τους δολοφονικούς παράγοντες της σεξουαλικής ενέργειας.

Η τυπική δοσολογία των ζιζανίων αιγών horney αποτελείται από 250 mg Maca Pure, 33,3 mg Macuna Pruriens και 25 mg Polypodium vulgare σε 500 mg κεράτινου ζιζανίου κατσίκας. Το Maca Pure είναι ένα βότανο που χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό από τους Περουβιανούς ως αφροδισιακό. Το Macuna Pruriens ή τα φασόλια βελούδου έχουν καθιερωθεί από καιρό ως αποτελεσματικά φάρμακα για τη νόσο του Πάρκινσον, τη νευρική ανεπάρκεια, την κατάθλιψη και τα χαμηλά επίπεδα πνευματικής εγρήγορσης. Περιέχει L-Dopa που μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και σακχάρου στο αίμα. Είναι επίσης αφροδισιακό. Το Polypodium vulgare είναι φτέρη. Περιέχει εκδυστεροειδή που βοηθούν στο χτίσιμο των μυών και στην παραγωγή ενέργειας, βοηθώντας έτσι τη σεξουαλική συμπεριφορά. Το Epidemium μπορεί να ληφθεί με τη μορφή σκόνης, χαπιών και τσαγιού.

Η δοσολογία των ζιζανίων Horny κατσίκας, εάν λαμβάνεται ως χάπια, είναι έως δύο την ημέρα. Το ζιζάνιο λειτουργεί καλύτερα εάν λαμβάνεται τακτικά και μπορεί να χρειαστεί μια εβδομάδα για να αρχίσει να δείχνει τις δυνατότητές του. Συνιστάται πάντα να συμβουλεύεστε έναν επαγγελματία υγείας πριν πάρετε το Epimedium. Άτομα που λαμβάνουν φάρμακα για την καρδιά ή την αρτηριακή πίεση και όσοι λαμβάνουν αντιπηκτικά πρέπει να αποφεύγουν την επιδημία. Τα δισκία πρέπει να λαμβάνονται με άδειο στομάχι ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού.

Λόγω των επιδράσεών του κατά του στρες, είναι καλύτερο να λαμβάνετε δοσολογία κεράτινου ζιζανίου κατσίκας ως τσάι. Το τσάι Epimedium, δηλαδή το εκχυλισμένο με νερό επιμέδιο, είναι η παραδοσιακή μορφή δοσολογίας κεράτινου κατσικίσιου ζιζανίου και καλύτερο από τα πλούσια σε αλκοόλη ικαριίνη σύγχρονα σκευάσματα. Μια παραδοσιακά παρασκευασμένη δοσολογία κεράτινου ζιζανίου κατσίκας είναι 250-1.000 mg την ημέρα σε 2-3 διαιρεμένες δόσεις τσαγιού epimedium.

Οι δοσολογίες ζιζανίων Horney κατσικιών είναι ασφαλείς και πολύ αποτελεσματικές. Εξυπηρετούν τις λειτουργίες της αύξησης των σεξουαλικών ορμών, της μείωσης του στρες και της ενίσχυσης της γενικής ψυχικής και σωματικής υγείας, όλα ταυτόχρονα με αποτέλεσμα αυξημένη ζωτικότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

About admin

Check Also

Goan Goat Curry Cooked With Passion από τον Binoy Nazareth

[ad_1] Νόστιμο. Απολαυστικός. Γοητευτικός. Έχετε πάει ποτέ σε ένα απολαυστικό, νόστιμο και απολαυστικό ταξίδι; Η …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir