Κουκουβάγιες στο γεράκι σήμερα

[ad_1]

Αυτό το άρθρο θα παρουσιάσει τις κοινές χρήσεις των κουκουβάγιων στο γεράκι σήμερα. Υπάρχουν περίπου διακόσια είδη κουκουβαγιών σήμερα που μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο. Ένα από τα πιο γνωστά είδη, η κουκουβάγια, είναι επίσης ένα από τα πιο διαδεδομένα και στις περισσότερες περιοχές σκοτώνει περισσότερα τρωκτικά από οποιοδήποτε άλλο αρπακτικό.

Το γεράκι και το γεράκι ήταν πολύ κοινές δραστηριότητες στο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου μέχρι πρόσφατα, που χρησιμοποιούνταν τόσο για αθλήματα όσο και για την απόκτηση τροφής. Στην Ευρώπη το goshawk ήταν γνωστό ως το “γερακάκι των μαγείρων” επειδή μπορούσε να πιάσει τόσα πολλά πράγματα για το τραπέζι, όπως κουνέλι, λαγός, φασιανός, πέρδικα, περιστέρι, αγριόπετενος κ.λπ. για έναν βασιλιά, ένα merlin (λόγω του μικρού του μεγέθους) για μια κυρία. Οι αετοί χρησιμοποιήθηκαν για το κυνήγι λύκων στη Σιβηρία, τα γεράκια Saker για το κυνήγι γαζέλας στις αραβικές ερήμους. Ο Σάκερ έπιανε τη γαζέλα και την επιβράδυνε αρκετά για να τη σκοτώσει ένα σαλούκι (ράτσα σκύλου της ερήμου). Το γεράκι ήταν ένα εξαιρετικά δημοφιλές άθλημα με αρχοντιά και ζωτική δραστηριότητα για τους απλούς ανθρώπους.

Η πιο κοινή χρήση των κουκουβάγιων στο γεράκι επί του παρόντος είναι σε εκθέσεις γερακιών για το κοινό. Οι κουκουβάγιες είναι πάντα εξαιρετικά δημοφιλή πουλιά με το απαλό, όμορφο πέταγμα και την αξιαγάπητη φύση τους. Οι κουκουβάγιες αχυρώνα είναι επίσης κοινές στις περισσότερες περιοχές και σχετικά εύκολο στη φροντίδα τους, καθιστώντας τις ιδανική υποψήφια για παραστάσεις γερακιού. Είναι επίσης ένα από τα πιο κατάλληλα αρπακτικά πουλιά για να δώσουν στα μέλη του κοινού την εμπειρία να κρατούν ένα αρπακτικό πουλί στη γροθιά τους. Το όμορφο αργό πέταγμα μιας κουκουβάγιας δίνει στο κοινό πολύ περισσότερες ευκαιρίες να δει ένα αρπακτικό πουλί από κοντά ενώ πετάει από το γρήγορο πέταγμα ενός γερακιού που μπορεί να δει μόνο για λίγα δευτερόλεπτα καθώς μεγεθύνει.

About admin

Check Also

Πώς να βγείτε από το χρέος χωρίς να χάσετε χρόνο και χρήματα

[ad_1] Δεν χρειάζεται να σας πω ότι ο χρόνος είναι χρήμα. Ο σύνθετος τόκος είναι …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir