Μάθετε τις τρεις κορυφαίες στρατηγικές με υψηλές επιδόσεις για να αυξήσετε την επιτυχία της επιχείρησής σας

[ad_1]

Βρίσκεστε να εργάζεστε με αργούς ρυθμούς με χαμηλή ενέργεια; Εάν θέλετε να εργαστείτε ως υψηλών επιδόσεων, τότε αναλύστε πόσο γρήγορα εργάζεστε σε εργασίες κατά τη διάρκεια της ημέρας σας. Κάντε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σας: Πόσο πιο γρήγορα προχωράω στη μέρα μου; Και, σε μια κλίμακα από το 1 έως το 10, πού είμαι; (10 υποδηλώνει ότι προχωράτε γρήγορα.) Όσο πιο γρήγορα κινείστε τόσο περισσότερη ορμή δημιουργείτε. Όσο περισσότερη ορμή δημιουργείτε τόσο περισσότερα θα καταφέρετε. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα έχουν υψηλά αποτελέσματα. Όπως λέει και ο Dave Ramsay, «γκαζέλα έντονη».

Ακολουθούν τρεις κορυφαίες τεχνικές που χρησιμοποιούν τα άτομα με υψηλές επιδόσεις στο επάγγελμά τους.

Η πρώτη στρατηγική είναι να δουλεύεις πιο γρήγορα. Ανεβάστε το ρυθμό σας. Ό,τι κι αν εργάζεστε, προσέξτε τον ρυθμό που εργάζεστε. Βρίσκεστε να εργάζεστε με πιο αργό ρυθμό με χαμηλό επίπεδο ενέργειας ή εργάζεστε σε υψηλό επίπεδο επείγον; Αναπτύξτε την αίσθηση του επείγοντος για την ημέρα σας. Αποκτήστε τη συνήθεια do it now. Χρησιμοποιήστε το σύστημα προτεραιότητας ABC. Καταγράψτε τις εργασίες σας που πρέπει να ολοκληρωθούν για την ημέρα και τοποθετήστε τις με ένα Α, Β ή Γ. Μια εργασία είναι κάτι που πρέπει να ολοκληρωθεί σήμερα. Εργαστείτε μόνο στις εργασίες A πριν προχωρήσετε σε μια εργασία B ή C. Η ανάπτυξη ενός γρήγορου ρυθμού είναι το κλειδί για να γίνεις υψηλών επιδόσεων.

Η δεύτερη στρατηγική είναι να εργαστείτε περισσότερο και σκληρότερα. Έχετε πει ποτέ στον εαυτό σας “Δεν μπορώ να κάνω τίποτα στη δουλειά”; Αυτή είναι μια κοινή απογοήτευση. Πρέπει να αποφασίσετε ότι θα εργαστείτε πιο σκληρά και θα είστε συγκεντρωμένοι όλη την ημέρα. Εάν διαπιστώσετε ότι σας διακόπτουν άλλοι συνάδελφοι, απλώς χρησιμοποιήστε τη φράση “επιστροφή στη δουλειά”. Προγραμματίστε δύο ώρες καθημερινά χωρίς διακοπές. Ξεκινήστε μια ώρα νωρίτερα και μείνετε μια ώρα αργότερα. Αυτό θα προσθέσει δύο επιπλέον ώρες παραγωγικού χρόνου στην ημέρα σας, που ισοδυναμεί με ένα επιπλέον άτομο που εργάζεται με τον τρέχοντα ρυθμό σας. Χρησιμοποιήστε το ρολόι ως εργαλείο που θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε πόσο χρόνο έχετε μέχρι την επόμενη εργασία σας. Καθώς αρχίζετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη στρατηγική, το ενεργειακό σας επίπεδο θα αυξάνεται μαζί με την παραγωγικότητά σας.

Η τρίτη στρατηγική είναι να εστιάσετε στις δραστηριότητές σας υψηλής απόδοσης (HPA) Καταγράψτε πέντε έως επτά εργασίες που είναι οι πιο σημαντικές για εσάς να ολοκληρώσετε καθημερινά. Εάν είστε μάνατζερ, η προγραμματισμένη ατομική προληπτική καθοδήγηση συναντήσεων, σε εβδομαδιαία βάση, με καθένα από τα μέλη της ομάδας σας αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα. Εάν είστε επαγγελματίας πωλήσεων, η συζήτηση με υποψήφιους πελάτες είναι ένα HPA. Οι πελάτες που χρησιμοποιούν αυτή τη στρατηγική αναφέρουν ότι λαμβάνουν μεγαλύτερη ικανοποίηση από την εργασία τους. Κάντε τη λίστα με τα HPA σας σήμερα και θα αρχίσετε να λαμβάνετε περισσότερη ικανοποίηση από την εργασία.

Για να μάθετε περισσότερα πώς να γίνετε υψηλοί επιδόσεις και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στην ημέρα σας, αποφασίστε ποιο πρόγραμμα καθοδήγησης είναι κατάλληλο για εσάς.

About admin

Check Also

Wildebeest Migration Circuit – Γιατί το Serengeti είναι δημοφιλές

[ad_1] Το εθνικό πάρκο Serengeti είναι το πιο διάσημο πάρκο στην Τανζανία. Σερενγκέτι είναι μια …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir