Περιστέρι σε σύρμα

[ad_1]

Η Lilly, ένα μικρό γκρίζο περιστέρι με πιο μακρύ λαιμό από το συνηθισμένο, της άρεσε να παρακολουθεί τους ανθρώπους στις καθημερινές τους βόλτες. Ήξερε ότι μπορούσε να δει μπροστά και να προειδοποιήσει για κάθε κίνδυνο που ελλοχεύει κατά μήκος του δρόμου. Πάντα σε επιφυλακή για ένα φίδι ή λύκο που μπορεί να βρίσκεται στους θάμνους.

Αν δεν υπήρχε κόσμος για να παρακολουθήσει, θα πρόσεχε για αδέσποτες γάτες και θα πετούσε κάτω για να τους αποσπάσει την προσοχή αν κατευθύνονταν προς τον κίνδυνο. Μια ασπρόμαυρη αδέσποτη γάτα διέσχιζε το δρόμο κάθε πρωί, κάνοντας τον γύρο του, αναζητώντας τροφή. Η Λίλι ήξερε καλά τη ρουτίνα του και έβλεπε μπροστά. Ένα αυτοκίνητο βγήκε από ένα δρόμο και έτρεξε προς το μονοπάτι της γάτας όταν η Λίλι κατέβηκε και χτύπησε το κεφάλι της γάτας, γυρίζοντάς την ακριβώς στην ώρα της. Νιώθοντας καλά για την αποστολή της, η Λίλι επέστρεψε στην κούρνια της στο σύρμα.

Ένα νεαρό αγόρι που μόλις είχε μάθει να περπατάει ξέφυγε από μια ανοιχτή πόρτα και έπαιξε μόνο του στην μπροστινή αυλή. Η Λίλι άρχισε να τον παρακολουθεί. Ένα χάλκινο κεφάλι πέρασε μέσα από το γρασίδι προς το παιδί. Η Λίλι βούτηξε και φτερουγίζει μπροστά στο παιδί μέχρι να προσπαθήσει να την πιάσει. Έπειτα φτερούγιζε λίγο μακριά, οδηγώντας το παιδί μακριά από το φίδι. Όταν το αγόρι περιπλανιόταν προς το δρόμο. Η Λίλι θα έκανε το ίδιο και θα οδηγούσε το παιδί πίσω πιο κοντά στο σπίτι του. Επιτέλους, η μητέρα, που έλειπε το αγόρι, κοίταξε έξω από το παράθυρο και είδε τους δύο να παίζουν στην μπροστινή αυλή. Έκπληκτη με την περίεργη συμπεριφορά του πουλιού τράβηξε ένα σύντομο βίντεο με τα δύο.

Την επόμενη μέρα η μητέρα έδειξε το βίντεο σε μια φίλη που εργαζόταν στην τοπική εφημερίδα και οι δυο τους παρακολουθούσαν από το σπίτι καθώς η Λίλι πετούσε από σημείο σε σημείο στο σύρμα πάνω από το δρόμο, παρακολουθώντας ανθρώπους και ζώα που περνούσαν. Παρατήρησαν ότι η Λίλι παρακολουθούσε και φύλαγε οποιονδήποτε στο μπλοκ μέχρι να φύγουν. Μετά επέστρεψε στη θέση της στο σύρμα. Περιέργεια για άλλα πουλιά στην περιοχή, ο ρεπόρτερ παρατήρησε άλλα μικρά περιστέρια σε άλλους δρόμους της γειτονιάς, να κάνουν το ίδιο πράγμα. Ήταν σαν να τους είχαν αναθέσει ένα τετράγωνο του δρόμου για φύλαξη.

Καθώς κυκλοφόρησε η είδηση ​​για τα περιστέρια που φρουρούσαν τη γειτονιά, μια κυρία ήρθε μπροστά και είπε ότι προσευχόταν για την προστασία αυτών στην υποδιαίρεση της, και φάνηκε ότι η Λίλι και άλλοι ήταν μια απάντηση σε αυτή την προσευχή.

About admin

Check Also

Η πιο προσοδοφόρα υπεράσπιση διατριβής

[ad_1] Το “Desperate University” είναι ένα κολέγιο στους πρόποδες ενός φαραγγιού στο Great Plains μεταξύ …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir