Τι προκαλεί μια βράση στον κόλπο;

[ad_1]

Το να μολυνθείτε από βρασμό στον κόλπο είναι μια εμπειρία που έχουν περάσει πολλές γυναίκες. Μια μόλυνση στο δέρμα που προκαλείται από μόλυνση των τριχοθυλακίων ή μόλυνση των ιδρωτοποιών αδένων ονομάζεται βρασμός. Ξεκινά με ένα κνησμώδες, σκληρό, κόκκινο πρήξιμο κάτω από το δέρμα. Μεγαλώνει, γίνεται πιο μαλακό και προκαλεί επιπλέον πόνο μετά από αρκετές ημέρες. Στη συνέχεια, το εξόγκωμα αρχίζει να ασπρίζει καθώς μαζεύεται πύον μέσα του.

Η αιτία του βρασμού είναι μικρόβια που εισέρχονται στο σώμα σας μέσω κοψίματος στο δέρμα σας. Οποιαδήποτε περιοχή του σώματός σας μπορεί να προσβληθεί από βρασμούς. Οι γλουτοί, το πρόσωπο, ο κόλπος και οι μασχάλες περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων περιοχών.

Οι αιτίες που προκαλούν βράσεις στον κόλπο είναι πολλές. Μεταξύ αυτών είναι οι πρακτικές υγιεινής που είναι κακές στην περιοχή του κόλπου και περισσότερο κατά τις μηνιαίες περιόδους. Η εσωτερική φθορά που δεν έχει πλυθεί σωστά μπορεί επίσης να προκαλέσει βράσεις. Η υπερβολική εφίδρωση γύρω από τη βουβωνική χώρα θα μπορούσε επίσης να συμβάλλει σε αυτή τη μόλυνση.

Οι κολπικές βράσεις μπορεί επίσης να προκληθούν από συχνές λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος. Οι μολυσμένοι, βουλωμένοι ιδρωτοποιοί αδένες και τα μαλλιά που φυτρώνουν προς τα μέσα μπορούν επίσης να προκαλέσουν βράσεις. Μειωμένη ανοσία λόγω κακής διατροφής και λήψης ανεπαρκούς νερού μπορεί να συμβάλει σε αυτό το πρόβλημα. Οι βράσεις στον κόλπο μπορεί να προκαλέσουν πολύ πόνο και ακόμη και να δυσκολέψουν το περπάτημα.

Για να σταματήσετε την εξάπλωση ενός κολπικού βρασμού και να κάνετε την επούλωση πιο γρήγορη, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορεί να κάνει το μολυσμένο άτομο. Διατηρήστε τον κόλπο καθαρό, ρίχνοντας άφθονο νερό πάνω του. Συνιστάται η εφαρμογή ζεστού νερού χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι ύφασμα στο σημείο βρασμού μετά από τρεις ώρες. Αυτό κάνει το σχηματισμό πύου και την έκκρισή του πιο γρήγορα και το κάνει να ανοίγει φυσικά.

Για να αποφύγετε περαιτέρω μόλυνση, αποφύγετε να μαζέψετε ή να αγγίξετε αυτό το βρασμό. Δύο νιφάδες σκόρδου που τρώγονται καθημερινά μπορούν να βοηθήσουν στην ταχύτερη και ολική επούλωση. Το σκόρδο έχει ένζυμα που βοηθούν στην αποτοξίνωση ολόκληρου του σώματος.

Για να αποφύγετε τις βράσεις από τον κόλπο σας, θα πρέπει να τηρείτε πλήρη υγιεινή και καθαριότητα γύρω από τον κόλπο σας. Φορέστε εσώρουχα που είναι καθαρά και να είστε πιο προσεκτικοί κατά την περίοδο. Οποιαδήποτε λοίμωξη στο ουροποιητικό σύστημα θα πρέπει να ελέγχεται από γιατρό. Η λήψη άφθονο νερό απομακρύνει τις τοξίνες από το σώμα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν βράση.

Μια βράση στον κόλπο σας μπορεί να εξαπλωθεί και επίσης να γίνει μολυσματική εάν δεν αντιμετωπιστεί. Συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας εάν η βράση σας δεν επουλώνεται ή εάν έχετε πυρετό. Μπορεί να σας δώσει παυσίπονα για ανακούφιση από τον πόνο και αντιβιοτικά για να μπορέσει να επουλωθεί.

About admin

Check Also

Χρειάζονται οι γάτες χειμερινές μπότες;

[ad_1] Χιόνισε χθες το βράδυ για πρώτη φορά φέτος στην περιοχή μου στο Νότιο Οντάριο …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir