Χρειάζονται οι γάτες χειμερινές μπότες;

[ad_1]

Χιόνισε χθες το βράδυ για πρώτη φορά φέτος στην περιοχή μου στο Νότιο Οντάριο και με έκανε να σκεφτώ τις μπότες, τα χειμωνιάτικα παλτό και τα τρία γατάκια που αποκαλούν το σπίτι μου.

«Πάρε μου μερικές κατάλληλες μπότες και δεν θα σου λείψουν ούτε γούνινα σκουφάκια, ούτε αξιοπρεπή γεύματα, ούτε τίποτα άλλο», είπε το μουνάκι με τις μπότες στον γιο. Όταν σκέφτομαι «το γατί με τις μπότες» από την παιδική μου ηλικία, θυμάμαι όλες τις αγαπημένες στιγμές του διαβάσματος και να φαντάζομαι εκείνη τη γάτα με τις μπότες. Εκείνη την εποχή φαινόταν περίεργο να σκεφτόμαστε μια γάτα με μπότες, αλλά σήμερα με όλα τα νέα και χαριτωμένα ρούχα για κατοικίδια που είναι διαθέσιμα, η σκέψη δεν είναι τόσο περίεργη. Στην πραγματικότητα υπάρχουν μπότες για γάτες και οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων τις χρησιμοποιούν, αλλά αν σκέφτεστε να τις αγοράσετε, τότε θα πρέπει να προχωρήσετε με προσοχή.

Τα ρούχα για κατοικίδια, συμπεριλαμβανομένων των ρούχων για κατοικίδια για γάτες γίνονται αρκετά δημοφιλή, και πολλά διαφορετικά καταστήματα κατοικίδιων ζώων και καταστήματα αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων προσφέρουν διαφορετικούς τύπους ρούχων, συμπεριλαμβανομένων, σε ορισμένες περιπτώσεις, χειμερινών μπότες για γάτες.

Το ερώτημα είναι η γάτα σας χρειάζεται χειμερινές μπότες; Λοιπόν, εάν ζείτε σε ψυχρά κλίματα και η γάτα σας βγαίνει έξω, μπορεί να επωφεληθεί από τις χειμερινές μπότες. Το πρόβλημα είναι ότι οι γάτες έχουν μια τόσο ανεξάρτητη φύση και τα νύχια τους είναι τόσο ένα μέρος του τρόπου με τον οποίο αισθάνονται τα πράγματα που μπορεί να είναι δύσκολο να συνηθίσουν τη γάτα στις χειμερινές μπότες.

Καθώς τα κατοικίδια μεγαλώνουν και αυτό περιλαμβάνει τις γάτες, χρειάζονται επιπλέον βοήθεια για να κρατηθούν ζεστά, ειδικά αν η γάτα πηγαίνει σε εξωτερικούς χώρους. Καθώς μεγαλώνουν όταν βγαίνουν σε μεγάλες εκδρομές, η θερμοκρασία του σώματός τους μπορεί να αρχίσει να πέφτει όταν επιστρέψουν και αρχίσουν να κρυώνουν, έτσι οι χειμερινές μπότες μπορεί να είναι μια προσωρινή επιλογή μέχρι να ζεσταθεί ξανά η γάτα.

Υπάρχουν ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα στο να φορούν οι γάτες χειμερινές μπότες. Είναι αλήθεια ότι όταν υπάρχει χιόνι και πάγος έξω, τα πόδια του κατοικίδιου ζώου σας μπορεί να παγώσουν και το χιόνι μπορεί να συσσωρευτεί ανάμεσα στα δάχτυλα των ποδιών του, και αν υπάρχει αλάτι έξω στους δρόμους, τότε μπορεί να εντοπίσει αυτό το αλάτι στο σπίτι και στα χαλιά σας. Αλλά αν χρησιμοποιείτε χειμερινές μπότες σε μια γάτα και την αφήνετε να βγει έξω χωρίς επίβλεψη, αφαιρείτε επίσης τις άμυνές της, επειδή μια γάτα χρησιμοποιεί τα νύχια της για να αμυνθεί ενάντια σε άλλα ζώα, και όταν φοράει μπότες, απλά δεν είναι μπορεί να χρησιμοποιήσει και αυτά τα νύχια.

Οι μπότες γάτας μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διακοσμητικό στυλ ή ως τρόπος για να ζεστάνουν τα πόδια του όταν επιστρέψει μέσα, αλλά μάλλον δεν είναι καλή ιδέα να το αφήσετε να βγει μόνο του φορώντας μπότες γάτας.

Τα ρούχα για κατοικίδια είναι χαριτωμένα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε γάτες. Υπάρχουν διαθέσιμα μικρά πουλόβερ και μπότες, αλλά μάλλον πρέπει να τα απολαύσετε στο σπίτι και να τα σταματήσετε αν η γάτα σας βγει έξω. Ο καλύτερος τρόπος για να αφήσετε τη γάτα σας να μην κρυώσει είναι πιθανώς να την κρατήσετε μέσα όπου είναι ζεστή και φρυγανισμένη. Τις περισσότερες φορές η γάτα μυρίζει έξω όταν κάνει πολύ κρύο και γυρίζει την πλάτη της και αποφασίζει να μείνει μέσα ούτως ή άλλως.

About admin

Check Also

Τι προκαλεί μια βράση στον κόλπο;

[ad_1] Το να μολυνθείτε από βρασμό στον κόλπο είναι μια εμπειρία που έχουν περάσει πολλές …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir