8 Συμβουλές για αισθησιακό μασάζ που ρυθμίζουν τη διάθεση για παντρεμένα χριστιανά ζευγάρια

[ad_1]

“Τι όμορφα τα σανδαλιασμένα πόδια σου, κόρη του πρίγκιπα! Τα χαριτωμένα πόδια σου είναι σαν κοσμήματα, έργο τεχνίτη χεριών. Ο αφαλός σου είναι ένα στρογγυλεμένο κύπελλο που δεν του λείπει ποτέ το ανάμεικτο κρασί. Η μέση σου είναι ένας λόφος από σιτάρι που περιβάλλεται από κρίνα. Το στήθος σου είναι σαν δύο ελαφάκια, δίδυμα γαζέλας. Ο λαιμός σου είναι σαν πύργος από ελεφαντόδοντο. Τα μάτια σου είναι οι λίμνες της Χεσβών δίπλα στην πύλη του Μπαθ Ραμπίμ. Η μύτη σου είναι σαν τον πύργο του Λιβάνου που κοιτάζει προς τη Δαμασκό.” (Άσμα Ασμάτων 7:1-4)

Η αισθησιακή εξερεύνηση του συζύγου σας είναι μια χαρά που δεν ανακαλύπτεται συχνά για τα παντρεμένα χριστιανικά ζευγάρια. Αυτό το απόσπασμα στο «Άσμα Ασμάτων» αφήνει λίγα στη φαντασία και είναι ένα ξεκάθαρο παράδειγμα της πρόθεσης του Θεού να είναι ελεύθερα τα παντρεμένα χριστιανικά ζευγάρια να εξερευνούν το ένα το άλλο ανοιχτά και χωρίς ντροπή. Από τα πόδια μέχρι τη μέση και από το στήθος μέχρι τα μάτια, ο αγαπημένος της τιμά το σώμα της ένα κομμάτι τη φορά. Το αισθησιακό μασάζ είναι το βαθύ και συναρπαστικό άγγιγμα του συζύγου σας που θα φέρει ένα νέο άνοιγμα στις οικείες σχέσεις σας. Για μέγιστη απόλαυση, φτιάξτε τη διάθεση για το αισθησιακό μασάζ σας μαζί με αυτές τις συμβουλές για τη δημιουργία διάθεσης.

  1. Κλείδωμα και ξεφόρτωση. Κλειδώστε την πόρτα και αποσυνδέστε το τηλέφωνο. Βεβαιωθείτε ότι εξαλείφονται οι διακοπές. Καθαρίστε το σπίτι από παιδιά ή βρείτε ένα Σαββατοκύριακο μακριά μαζί.
  2. Σκεφτείτε ώρες και όχι λεπτά. Μη βιάζεσαι. Δημιουργήστε έναν χώρο με αρκετό χρόνο για να απολαύσετε πλήρως ο ένας τον άλλον
  3. Τα κεριά το κάνουν πιο ζεστό. Φωτίστε το δωμάτιο με μια σειρά από πολλά κεριά. Αυτό το είδος φωτός προκαλεί χαλάρωση. Εάν μπορείτε, χρησιμοποιήστε κεριά με αρωματικά λεβάντα ή πατσουλί για να εμβαθύνετε περισσότερο τη διάθεση.
  4. Αφήστε τον παίκτη μακριά. Ενώ η μουσική μπορεί να προκαλέσει ορισμένες απαντήσεις, προσπαθήστε να έχετε μια εντελώς ήσυχη ατμόσφαιρα. Η ησυχία θα σας συντονίσει ο ένας στα λόγια και τις διαθέσεις του άλλου.
  5. Θερμοκρασίες τη δεκαετία του ’80. Κρατήστε το δωμάτιο ζεστό. Θέλετε να είστε σε θέση να είστε εντελώς γυμνοί χωρίς καμία πιθανότητα για ρίγη. Ένα ελαφρύ σατέν σεντόνι μπορεί να βοηθήσει στην προσαρμογή.
  6. Βγάλε την ψυχραιμία. Βεβαιωθείτε ότι τα χέρια σας είναι όμορφα και ζεστά. Τρίψτε τα μεταξύ τους δυνατά ή ζεστάνετε τον πυρήνα του σώματός σας κάνοντας ένα ντους μαζί. Και οι δύο μέθοδοι θα διασφαλίσουν ότι ο σύζυγός σας θα κάνει ένα ιπτάμενο άλμα όταν βάλετε για πρώτη φορά τα χέρια πάνω τους.
  7. Η καθαριότητα είναι δίπλα στην ευσέβεια. Αν και δεν είναι απαραίτητο, οι αναστολές μπορούν να μειωθούν όταν γνωρίζετε ότι είστε εντελώς καθαροί και δεν είστε συνειδητοποιημένοι για το πού μπορεί να κατευθυνθεί ο σύζυγός σας.
  8. Η μύτη ξέρει. Το άρωμα είναι ένα ισχυρό πράγμα, ειδικά όταν επιλέγεται σωστά. Τριαντάφυλλο, μόσχος, γιασεμί, λεβάντα και πατσουλί είναι όλες εξαιρετικές επιλογές για να σπινθηριστεί αυτή η αίσθηση. Χρησιμοποιήστε ένα αρωματικό λάδι μασάζ όχι μόνο για το άρωμα αλλά για να λιπάνετε τα χέρια σας για μασάζ.

Σε όλη τη διαδικασία, μείνετε συντονισμένοι με το καθένα. ΜΙΛΑ ρε. Καλα να περνας. Ακούστε τις απαντήσεις τους και αφήστε τους να σας καθοδηγήσουν. Η ιδέα είναι να διατηρείτε απαλά σε συνεχή επαφή με το σύζυγό σας καθώς μετακινείστε σε διαφορετικές περιοχές του σώματός του. Ζυμώστε απαλά και κυλήστε τους μύες τους σε κάθε περιοχή, με διαφορετική ένταση. Πηγαίνετε αργά και απολαύστε το χρόνο σας μαζί. Το αισθησιακό μασάζ είναι ένα δώρο που μπορείτε να κάνετε ο ένας στον άλλο ως χριστιανό παντρεμένο ζευγάρι. Είναι ένα δώρο που θα εμβαθύνει την επικοινωνία σας μεταξύ σας, τη σωματική σας οικειότητα και την ευαισθησία σας στις ανάγκες του άλλου.

About admin

Check Also

Wildebeest Migration Circuit – Γιατί το Serengeti είναι δημοφιλές

[ad_1] Το εθνικό πάρκο Serengeti είναι το πιο διάσημο πάρκο στην Τανζανία. Σερενγκέτι είναι μια …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir