Sonic The Hedgehog – The Official Game of Speed

[ad_1]

Το μέλλον του διαδραστικού παιχνιδιού καθοδηγείται από την καινοτομία συμπίεσης ήχου, τη χωροταξία, την ευρυζωνική σύνδεση στο Διαδίκτυο και την εικονική πλούσια εμπειρία ζωντανής μουσικής. Ο Sonic the Hedgehog κατηγοριοποιήθηκε στο είδος δράσης/περιπέτειας. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε από τον Ugi Naka στη Sega στην Ιαπωνία. Η οριστική του εντύπωση εστιάζεται στην ταχύτητα. Το Sonic κινείται πολύ γρήγορα. Οι παίκτες μερικές φορές βρίσκουν ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν το περιβάλλον τους. Το να το παίξετε, τις περισσότερες φορές, θα σας κάνει να ζαλιστείτε. Το βιντεοπαιχνίδι κυκλοφόρησε το 1991 που ήταν σαν μια εν μία νυκτί επιτυχία. Το Sonic έγινε αρχικά δημοφιλές στο Ηνωμένο Βασίλειο και μετά στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως ένα παράδειγμα αντίστροφης εισαγωγής, η δημοτικότητά του εξαπλώθηκε στην Ιαπωνία. Η Sega ισχυρίστηκε ότι μόνο αυτό το παιχνίδι ήταν υπεύθυνο για τη μετακίνηση εκατομμυρίων συστημάτων στη γενική κοινότητα. Οι πωλήσεις του Sonic the Hedgehog ξεπέρασαν αυτές του Mario και της Nintendo και φέτος κλείνει τα 17. Οι χαρακτήρες του συνδέονταν από τον κινηματογράφο και τη λογοτεχνία. Το Sonic the Hedgehog αναγνωρίστηκε ως ένα σύγχρονο σύμβολο που το έκανε τόσο δημοφιλές και επιτυχημένο.

Η περιγραφή του μπλε σκαντζόχοιρου

Κινείται με ορμή και κύλιση. Στην πραγματικότητα ήταν όλες οι βασικές κινήσεις και αλληλεπιδράσεις όπως περπάτημα, τρέξιμο, άλμα και επίθεση. Η Sega Sonic αγωνίζεται με διαφορετικό στυλ. Περιλαμβάνει μέτρα διάσωσης και προστασίας. Δεν είναι ούτε απλός τερματισμός εικονικών ζωών. Ο καθένας θέλει να είναι ήρωας μερικές φορές ακόμη και σε ένα εικονικό παιχνίδι. Αυτό απλώς έδωσε στους παίκτες την ικανοποίηση να γίνουν ένα. Λοιπόν, ο Sonic the Hedgehog δεν του αρέσει να είναι αδρανής. Όταν αφεθεί χωρίς επίβλεψη για λίγα δευτερόλεπτα, αγγίζει την οθόνη, ελπίζουμε, για να επανακτήσει την προσοχή του παίκτη. Σίγουρα θα σηκωθεί και θα σας κοιτάξει χτυπώντας το πόδι του. Το παιχνίδι ήταν πράγματι μια πλατφόρμα δράσης υψηλής ταχύτητας. Όπως όλοι γνωρίζουμε τα παιχνίδια πλατφόρμας όπως το Sonic επηρέασαν τους παίκτες να χρησιμοποιήσουν τις δεξιότητές τους για να μπορούν να κινούνται με πονηριά σε διάφορα επίπεδα που περιλαμβάνουν λίγη δράση. Είναι θολό, είναι αστείο και έχει μια στάση.

Ο συναισθηματικός αντίκτυπος του Sonic

Ένα καλό παιχνίδι ξέρει τι σκέφτονται οι παίκτες και κοιτάζει πάνω από τους ώμους τους σε κάθε βήμα. Η τέχνη του σχεδιαστή έκανε τους παίκτες να νιώθουν ότι έχουν τον έλεγχο. Η συναισθηματική εμπειρία σμιλεύτηκε σημαντικά καθώς προχωρούσε το παιχνίδι. Το κόλπο έγινε δίνοντας στους παίκτες τη σιγουριά ότι έχουν όλους τους πόρους που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις. Στη συνέχεια οι προκλήσεις στάλθηκαν για να αντιμετωπίσουν τους παίκτες. Η ιδέα είναι να τους κάνει να αισθάνονται ότι έχουν την ικανότητα να τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα, να πυροβολούν το βλέμμα, να πηδούν ψηλότερα και να νιώθουν έξυπνοι ενώ έχουν τον έλεγχο. Ο χώρος, ο χαρακτήρας και το soundtrack σε κάνουν να νιώθεις κάθε κομμάτι του εαυτού σου ανίκητο. Τα πάντα στο παιχνίδι σας δίνουν μια καλή αίσθηση αβίαστου ελέγχου. Οποιοσδήποτε θα κολλήσει με αυτό το παιχνίδι υψηλής ταχύτητας και η σημείωση άλλων φαινόταν να έχει σημασία μετά από αυτό. Θα εκπλαγείτε πόσο μακριά η τεχνολογία και η διασκέδαση μπορεί να επιτρέψει στους ανθρώπους να παίξουν Sonic.

Πατήστε start για να παίξετε το Sonic

Πιάστε τα χειριστήρια και ξεκινήστε να τρέχετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε από βρόχο σε βρόχο. Συλλέξτε χρυσά νομίσματα με αυτή την καλή έκρηξη ταχύτητας. Στη συνέχεια, στοχεύστε να στείλετε όλα τα εμπόδια διασκορπισμένα. Η εργασία είναι πολύ απλή. Το μόνο πράγμα που πρέπει να μάθετε να κάνετε καλά είναι να καλύπτετε την ταχύτητα. Τρέχεις, πηδάς, μαζεύεις καλούδια και αποφεύγεις τα κακά. Απλές οδηγίες για ένα Sonic σούπερ ταχύτητας: πατήστε το πλήκτρο διαστήματος για να μεταβείτε και χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα αριστερού ή δεξιού βέλους για να μετακινηθείτε. Για το υπέροχο spindash ή το spin and άλμα, απλώς κρατήστε πατημένο το πλήκτρο βέλους και πατήστε το πλήκτρο διαστήματος. Φροντίστε να κόψετε πρώτα τα νύχια σας μόνο για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα σπάσετε κανένα όταν αρχίσετε να παίζετε το Sonic. Και μην χτυπάτε ποτέ κανένα εμπόδιο ενώ τρέχετε. Επιτρέπεται να το χτυπήσετε μόνο ενώ περιστρέφεστε.

Πώς κάλυψε ο Sonic the Hedgehog την ταχύτητά του όσον αφορά τις πραγματικές ακαθάριστες πωλήσεις;

Τα βιντεοπαιχνίδια θα μπορούσαν να σας κάνουν εκατομμύρια σε μια μέρα καλύτερους και μεγαλύτερους από τις ταινίες. Το γράφημα πίτας δείχνει ότι η Sega έχει διεισδύσει κατά 45% στις ΗΠΑ και στο 66% της ευρωπαϊκής αγοράς. Το Sonic αναφέρθηκε ως ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της Sega. Τα αρχεία έδειξαν ότι το Sonic the Hedgehog είχε εκτιμήσει έσοδα 893.654 $ από τις εκτιμώμενες 178.731 μονάδες που πουλήθηκαν από περίπου 96 παιχνίδια που παρακολουθήθηκαν στις 07/11/07.

About admin

Check Also

Αλεπούδες και Σκαντζόχοιροι – Ποιοι είστε;

[ad_1] Όντας «γενικός» (ή αυτό που κάποιοι θα αποκαλούσαν «αλεπού»), έχω δεχτεί συχνά κριτική για …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir